OPEN VOOR NIEUWE BOEKINGEN VANAF JANUARI 2022 | EXCLUSIEVE VAKANTIEOPVANG VOOR JOUW BESTE MAATJE

 

Wat andere Dogmoms over
ons zeggen

Hun ervaringen met onze zorg…

WIJ VAKANTIE; HIJ VAKANTIE

“Ivanca en Rick zijn
ontzettend gastvrij.

Onze “geadopteerde” Joey heeft een geweldige 5 sterren vakantie gehad. Ivanca en Rick hebben volledige aandacht voor de loge en eigen hond. Met gerust hart hebben wij onze kleine kanjer toevertrouwd en doen dat binnenkort weer. 

Marjon van Schooten | Joey.

WIJ ZIJN ENORM TEVREDEN EN PIP OOK

“Het contact met Ivanca is heel Prettig, zowel voorafgaand als op de dagen zelf.”

 Onze labradoodle Pip heeft van vrijdag tot zondag bij Ivanca, Rick en Sunny gelogeerd. Het contact met Ivanca is heel Prettig, zowel voorafgaand als op de dagen zelf. We kregen regelmatig filmpjes en foto’s toegestuurd zodat we konden zien dat Pip het naar haar zin had. Wij zijn enorm tevreden en Pip ook!
Een aanrader!

Nicole de Ruiter | Pip

WIJ KUNNEN PRETTY PAWS B&B AAN IEDEREEN AANRADEN

“Ik denk dat we geen betere oppas
hadden kunnen vinden.”

Wij waren voor onze Labrador pup (van inmiddels 4 maanden) op zoek naar een huiselijke opvang en vonden deze bij Pretty Paws B&B. Vanaf het begin was het contact zeer vriendelijk en hadden we er een goed gevoel bij. Bij de kennismaking (onze pup was toen nog een stuk jonger) bleek hun hond Sunny super sociaal te zijn en was er een klik. Afgelopen weekend heeft onze pup 2 dagen bij Ivanca en Rick verbleven en ik denk dat we geen betere oppas hadden kunnen vinden. Tussendoor kregen we ook berichtjes over hoe het ging, met leuke filmpjes en foto’s. Wij kunnen Pretty Paws B&B aan iedereen aanraden!

Brianna van Leeuwen | Jack

AMBER HAS LESS STRESS

“Nogmaals bedankt voor de
goede zorgen.”

Onze Diesel en Diva hebben een hele leuke gezellige en speelse tijd gehad bij Oppas mama Ivanca en hun vriendin Sunny. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en liefdevolle en speelse tijd voor onze Diesel en Diva. 😘

Dikke knuffels en pootjes van Diesel en Diva

Monique Vervaart | Diesel & Diva

Chat openen