wij creëren een imperium voor

wij creëren een imperium..

PRETTY PAWS B&B
business & branding

huisdier professionals

voor huisdier professionals

door pretty paws B&B
brand & SHOWIT webdesign.

door pretty paw B&B
webdevelopement
en brand design.

Wij helpen huisdier professionals bij het creëren van een 'pretty paw proof' online imperium door custom 'showit' webdesign en branding. Diervriendelijke designs die passen bij jouw bedrijf en jouw visie. Als huisdier ondernemer zorg je met liefde & expertise voor de dieren en hun baasjes. Daar past een (web)design bij welke jouw aanbod in de spotlights zet, zodat je jouw bedrijf op een professionele manier toont aan potentiële klanten.  Wil jij ook graag next level gaan met jouw onderneming in de huisdieren branche? Lees dan verder. 

Menu:

01

ABOUT

MEET IVANCA

VANUIT MIJN EXPERTISE IN BRANDing & high-CONVERTING showit WEBDESIGN HELP IK huisdier ondernemers OM ORGANISCH KLANTEN AAN TE TREKKEN EN jouw bedrijf online te presenteren op een professionele manier.
BOVENSTAANDE IN COMBINATIE met mijn ervaring in het runnen van EEN professionele prive vakantie opvang voor honden maakt dat ik mIJ KAN inleven in zowel het design aspect evenals in mijn rol als huisdier PROFESSIONAL werkzaam zijnde IN nEDERLAND. 

ABOUT

Wij bieden uitsluitend op maat gemaakt showit webdesign en branding. Onze tarieven voor brand design beginnen bij 297,- (excl. BTW). Webdesign vanaf 1297,- (excl. BTW). Neem vrijblijvend contact op via het contact formulier voor een offerte op maat of stuur een e-mail naar info@prettypawsbnb.nl

Onze werkwijze word vooraf via e-mail gecommuniceerd. Boekingen vinden plaats na akkoord van offerte & algemene voorwaarden. De betaling dient vooraf te zijn voldaan. Na ontvangst van betaling starten wij het design process. Het maken van een (web) design op maat duurt uiterlijk 2 weken, mits wij alle benodigde documenten tijdig ontvangen. 


Wij verzorgen brand + webdesign voor jou als:

dierenarts praktijk
veterinaire tandarts
Dieren chiropractor
dieren fysiotherapeut
hondenschool
hondenfotograaf

DIEREN RECHTENADVOCAAT
dier VOEDINGSDESKUNDIGE
gedragsdeskundige verlatingsangst expert
hondenopvang/hotel
trimsalon | fokker

02

PORTFOLIO

Ivanca is ontzettend prettig om mee samen te werken en ik zou haar zo weer vragen voor een volgende opdracht waar zij weer haar creatieve en professionele invulling aan kan geven. Dankjewel Ivanca!

zij begreep wat ik voor ogen had."

"Bij Ivanca kreeg ik meteen het gevoel dat 


SOURAYA HASSAN

Ivanca heeft onze mooie website gemaakt waar ik nog altijd zeer tevreden over ben. Ivanca is iemand die goed luistert, mee denkt en precies deed wat ik in gedachten had zitten. Zo fijn zulke communicatie.

Goed Luistert &meedenkt."

Goed Luistert &meedenkt."

"Ivanca is iemand die


marijke kappert

Deze dame is een artiest. Kunstenaar tot op het bot. Een onderneemster Pur Sang en zeker niet op de laatste plaats een lieve en leuke meid, die gaat voor de allerbeste kwaliteit!

voor kunnen
stellen."

"Ik had me niets beters


jack van der burght

Indienen

HEAR FROM YOU

We can't wait to 

Je bericht is verzonden.

THANK
YOU!

Meanwhile:

follow us on instagram

FOLLOW ALONG @PRETTYPAWSBNB

All the pretty designs on the daily:

@prettypawsbnb