OPEN VOOR NIEUWE BOEKINGEN VANAF JANUARI 2022 | EXCLUSIEVE VAKANTIEOPVANG VOOR JOUW BESTE MAATJE

 

Individueel

Langdurig verblijf

De voordelen

 

Waarom een individueel & langdurig verblijf?

Jouw hond krijgt bij ons alle aandacht, zorg en liefde die hij/zij nodig heeft.

Onze individuele zorg is volledig afgestemd op de behoeften van jouw hond.

Wij houden je iedere dag ‘s avonds op de hoogte over hoe het met jouw hond gaat. Ook sturen we je een aantal foto’s en video’s. 

Indien jouw hond moeite heeft bij reguliere pensions, dan is dit de ideale manier om toch gebruik te kunnen maken van een professionele hondenopvang. Zonder de stress en drukte van veel andere honden.

Mocht jouw hond snel overprikkeld raken van drukte, ook dan is onze individuele opvang een fijne plek om te verblijven. Onze hond Sunny is een ervaren oppashond, die jouw maatje de ruimte geeft om zichzelf te zijn.

Wij zorgen voor jouw hond bij ons thuis en maken geen gebruik van kennels. Jouw hond mag heerlijk bij ons op de bank liggen we hebben een ruime en afgesloten tuin waar we ook kunnen spelen en snuffelen. Snuffelen is namelijk erg belangrijk voor een hond. 

Flexibele breng en ophaal tijden van maandag t/m zondag.

Voor wie is ons aanbod?

Jouw hond is welkom

Onze aanbod is beschikbaar voor iedereen die wegens werk (in het buitenland), een langdurige vakantie, herstel bij ziekte of andere persoonlijke omstandigheden niet in de gelegenheid is voor haar trouwe maatje te zorgen en haar hond net dat beetje extra aandacht gunt.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Praktische informatie

 

Hoe werkt het precies?

 

Ons uurtarief is 29,-. De betaling dient vooraf te zijn voldaan. 

Wonen jullie buiten Steenbergen?  Vraag dan naar de mogelijkheden. Voor woonplaatsen direct naast Steenbergen zal een reistoeslag  van 10,- gelden.

Voorafgaand maken we een afspraak voor een kennismaking. Tijdens de kennismaking bespreken we onder andere de behoeften van jouw hond. 

Wij werken met een sleutelcontract. Deze dient vooraf ondertekend te zijn. 

Contact

Get In Touch

Chat openen