Hi, Ik ben

ivanca

Ik zorg ervoor dat jouw
beste maatje de zorg, liefde
en rust krijgt die hij verdient.

Ik help dogmoms door tijdelijk de zorg uit handen te nemen voor jouw beste maatje. Het is mijn missie ervoor te zorgen dat jouw hond zich bij mij thuis voelt. Om zodoende in alle rust te kunnen blijven genieten, wanneer jij er (even) niet bent.  

Wij bieden Exclusieve zorg op maat: hondenopvang in de vorm van individuele vakanties of langdurig verblijf voor 1 hond (of max. 2 uit 1 gezin). 

Mijn opleidingen

Help jouw overprikkelde hond om te ontspannen – Nina van Tilbeurgh – 2021 

Vakbekwaamheid besluit houders van dieren: Honden en katten – 2020/2021
Stage Bullenhuisje 2.0 – 2021

Workshop Snuffeltuin 2020 – Birgitta Geerlings – Wensveen Friends4ever

 

WEETJES OVER MIJ…

Mijn liefde voor honden is aangeboren 😉 Honden zijn zo puur en bijzonder. Ik zorg met al mijn liefde voor jouw Pretty Paw. 

Ik ben opgegroeid met een poedeltje, shiba inu en akita inu.
Mickey, Shiba en Hachiko. Mijn allerliefste engeltjes in de hondenhemel.

Sta er niet van te kijken als jouw hond een beetje verwend terug komt. Hij/zij mag bij ons gewoon op de bank, ik hou ervan om mijn oppashondjes te verwennen en ‘s nachts slapen we gezellig samen.

Ik ben geboren op 30 oktober 1985 en op dit moment 35 jaar. Sunny en ik vieren onze verjaardag samen, omdat ze 1 dag eerder jarig is, 29 oktober. 

Ik heb van mijn talenten en passies mijn beroep(en) gemaakt. Naast dogmom ben ik creatief (online) ondernemer en werk ik onder andere voor Binti Home & Maartje Maria. En… ik kan ook zingen!

Ons Hondje

Sunny

Onze lieverd heet sunny. Ze is een klein en schattig herdershondje van 25 kg. Sunny is geboren op 29 oktober 2018 en alweer 2,5 jaar oud.

Voor sunny is het altijd weer een feestje om nieuwe vriendjes te maken. Ze is het van kleins af aan gewend dat er bij ons hondjes komen logeren en daardoor 1 van de meest sociale honden die je je maar kunt voorstellen

Voel je welkom om een afspraak te maken voor een vrijblijvende kennismaking met ons en Sunny. Ervaar hoe bijzonder ze is. 

Get In Touch

Chat openen