Op dit moment hanteren wij een klantenstop. Stuur ons een bericht voor meer info en aanmelding voor de wachtlijst. 

 

Individuele

Vakantie opvang

De voordelen

 

Waarom een individuele vakantieopvang?

Jouw hond krijgt bij ons alle aandacht, zorg en liefde die hij/zij nodig heeft.

Onze individuele zorg is volledig afgestemd op de behoeften van jouw hond.

Wij houden je iedere dag ‘s avonds op de hoogte over hoe het met jouw hond gaat. Ook sturen we je een aantal foto’s en videos. 

Indien jouw hond moeite heeft reguliere pensions, dan is dit de ideale manier om toch gebruik te kunnen maken van een professionele hondenopvang. Zonder de stress en drukte van andere honden.

Mocht jouw hond snel overprikkeld raken van drukte, ook dan is onze individuele opvang een fijne plek om te verblijven. Onze hond Sunny is een ervaren oppashond, die jouw maatje de ruimte geeft om zichzelf te zijn. 

Wij zorgen voor jouw hond bij ons thuis en maken geen gebruik van kennels. Jouw hond mag heerlijk bij op ons op de bank liggen en we hebben een ruime en afgesloten tuin waar we ook in kunnen spelen en snuffelen. Snuffelen is namelijk erg belangrijk voor een hond.

Flexibele breng en ophaal tijden van maandag t/m zondag.

Voor wie is de individuele vakantie opvang?

Jouw hond is welkom

Onze individuele vakantie opvang is beschikbaar voor iedereen die wegens werk, vakantie of andere verplichtingen tijdelijk niet in de gelegenheid is om voor haar trouwe maatje te zorgen en haar hond net dat beetje extra aandacht en rust gunt.

Wij bieden individuele opvang voor dogmoms uit zowel Nederland als Belgie.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Praktische informatie

 

Hoe werkt het precies?

 

Ons individuele vakantie dagtarief is 69,- incl. logeren.
Bij een verblijf langer dan 1 week hanteren wij een aangepast dagtarief van 49,- incl. logeren. Neem contact op voor meer informatie.

Individuele Dagopvang waarbij jouw hond niet blijft logeren is 49,-.

De reservering is definitief wanneer de betaling is ontvangen.

Hebben jullie nog niet eerder gebruik gemaakt van ons uniek opvang concept?  Maak dan eerst een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met ons en Sunny. 

Voorafgaand ontvangen jullie een inschrijfformulier + vragenlijst. Wij vragen jullie om deze in te vullen voorafgaand aan het verblijf, zodat wij onze zorg hierop kunnen aanpassen.

Contact

Get In Touch

Chat openen