Boekingen open vanaf 15 september: Claim een plekje voor jouw beste maatje om teleurstelling te voorkomen.

 

Faq

frequently asked

Kunnen wij vrijblijvend langskomen voor een kennismaking?

Ja, jullie zijn van harte welkom om met ons te komen kennismaken. Wij kijken ernaar uit om jou en jouw pretty paw te ontmoeten. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. 

Ik zie dat jullie zelf ook een hond hebben, is Sunny sociaal?

Sunny is het van kleins af aan gewend om andere hondjes te verwelkomen. Ze is sociaal naar iedere hond waarmee ze kennismaakt. Zowel thuis als aan de lijn. Erg Bijzonder. Voor haar is elke pretty paws holiday weer een feestje. 

Houden jullie rekening met allergieën of andere dieetwensen?

Ja, uiteraard houden we hier rekening mee. Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier. Wij vragen je altijd het voer mee te geven wat jouw hond gewend is om te eten. 

Verblijft mijn hond in een kennel?

Nee, onze logees verblijven niet in een kennel. Wij zorgen bij ons thuis voor de honden. Indien jouw hond dit gewend is en jullie dit wensen, dan is het mogelijk om in overleg gebruik te maken van onze kennel in de tuin. Echter komt dit vrijwel nooit voor. 

Mijn hond toont geen sociaal gedrag  naar andere honden. Is mijn hond welkom?

Nee, helaas bieden wij uitsluitend zorg aan honden die sociaal gewenst gedrag vertonen. Dit beoordelen wij tijdens de kennismaking. 

Waarom zou ik meer betalen voor individuele opvang, een pension is toch goedkoper?

Ja, een pension is (meestal) goedkoper. Onze zorg is niet te vergelijken met de zorg van een pension. Exclusieve en individuele zorg valt daardoor ook in een andere prijscategorie. 

Honden kunnen erg veel stress ervaren in een pension. Pretty Paws B&B bied deze honden een rustige, veilige en fijne plek om te verblijven. 

Dient de betaling vooraf te zijn voldaan?

De betaling dient vooraf het verblijf te zijn voldaan. Wij sturen je de betalingslink via de mail. Zodra wij de betaling hebben ontvangen reserveren wij de afgesproken data en is de boeking definitief. Wij bevestigen de reservering per mail. 

Wie zorgt er voor mijn hond tijdens het verblijf?

Tijdens het verblijf zorg ik de gehele tijd voor jouw hond. In de avonduren en weekenden draagt mijn man Rick de Schutter mede zorg voor de honden. Hij knuffelt en speelt graag met ze. Ook helpt Rick me tijdens de Pretty Paws Photoshoots. 

Wat is jullie routine?

Wij hanteren zo veel mogelijk de routine die jouw hond gewend is. Bij het inschrijfformulier ontvang je de vragenlijst waarop je kunt aangeven wat jullie routine is.

Mijn hond is loops, mag zij nu nog wel komen?

Ja, jouw hond is ook welkom wanneer zij loops is. Meld dit vooraf even, zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Welke maatregelen hanteren jullie m.b.t. corona?

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Houd 1,5 m afstand. Wij vragen je om zowel tijdens de kennismaking als bij het brengen/ophalen van jouw hond alleen te komen. Indien dit niet mogelijk is, dient de 2e persoon in de auto te blijven. Wij doen dit om de contacten te beperken.

Als jij of iemand in het gezin ziekte verschijnselen vertoont dan is opvang helaas niet mogelijk. Wij vragen hiervoor jullie begrip.

Wat zijn de kosten voor jullie diensten?

Het tarief voor onze individuele uitlaatservice in Steenbergen
is 19,- per uur. 

Het tarief voor onze vakantieopvang is 29,- per dag incl. overnachting. Gerekend vanaf de brengdag. De ophaaldag rekenen wij niet.
Onze zorg =
– 100% aandacht, zorg en liefde. 
– afgestemd op de behoeften van jouw hond. 
– individuele en rustige vakantie.
– flexibele breng en ophaaltijden.
– 3x per dag aktief speelkwartier.
– 4x per dag wandelen. 
– indien gewenst slapen wij snachts ook bij jouw hond
– tussentijds WhatsApp contact
– ruime afgesloten tuin
– jouw hond verblijft niet in een kennel, maar heerlijk bij ons thuis
– ervaren oppas hond en vakantiemaatje Sunny 
– Uitgebreide en geheel vrijblijvende kennismaking van een half uur. 

 

Contact

Get In Touch

Chat openen