OPEN VOOR NIEUWE BOEKINGEN VANAF JANUARI 2022 | EXCLUSIEVE VAKANTIEOPVANG VOOR JOUW BESTE MAATJE

 

Faq

frequently asked

Kunnen wij vrijblijvend langskomen voor een kennismaking?

Ja, jullie zijn van harte welkom om met ons en ons hondje Sunny te komen kennismaken. Wij kijken ernaar uit om jou en jouw pretty paw te ontmoeten. Vooraf aan de kennismaking wil ik graag weten of jouw hond vaker contact heeft met een andere hond en hoe dit contact verloopt.
Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. 

Ik zie dat jullie zelf ook een hond hebben, is Sunny sociaal?

Sunny is het van kleins af aan gewend om andere hondjes te verwelkomen. Ze is sociaal naar iedere hond waarmee ze kennismaakt. Zowel thuis als aan de lijn. Erg Bijzonder en wij zijn dan ook erg trots op haar.

Houden jullie rekening met allergieën of andere dieetwensen?

Ja, uiteraard houden we hier rekening mee. Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier. Je krijgt dit formulier mee na de kennismaking. Wij vragen je altijd het voer mee te geven wat jouw hond gewend is om te eten. 

Verblijft mijn hond in een kennel?

Nee, onze logees verblijven niet in een kennel. Wij zorgen bij ons thuis voor de honden. Indien jouw hond dit gewend is en jullie dit wensen, dan is het mogelijk om in overleg gebruik te maken van onze kennel in de tuin. Echter komt dit vrijwel nooit voor. 

Mijn hond toont geen sociaal gedrag  naar andere honden. Is mijn hond welkom?

Nee, helaas bieden wij uitsluitend zorg aan sociale en rustige honden. 

Waarom zou ik meer betalen voor individuele opvang, een pension is toch goedkoper?

Ja, een pension of hobbymatige oppas zonder diploma is (meestal) goedkoper. Onze zorg is echter niet te vergelijken met de zorg van een pension. Exclusieve en individuele privé zorg valt daardoor ook in een andere prijscategorie. 

Honden kunnen erg veel stress ervaren in een pension. Pretty Paws B&B bied deze honden een rustig, veilig en liefdevol verblijf zonder stress.

Dient de betaling vooraf te zijn voldaan?

De betaling dient vooraf aan het verblijf te zijn voldaan. Wij sturen je de betalingslink via de mail. Zodra wij de betaling hebben ontvangen reserveren wij de afgesproken data en is de boeking definitief. Wij bevestigen de reservering per mail. 

Wie zorgt er voor mijn hond tijdens het verblijf?

Tijdens het verblijf zorg ik de gehele tijd voor jouw hond. In de avonduren en weekenden draagt mijn man Rick de Schutter mede zorg voor de honden. Hij knuffelt en speelt graag met ze. Ook helpt Rick me tijdens de Pretty Paws Photoshoots en is Rick erbij tijdens de tijdens de kennismaking. 

Wat is jullie routine?

Wij hanteren zo veel mogelijk de routine die jouw hond gewend is. Bij het inschrijfformulier ontvang je de vragenlijst waarop je kunt aangeven wat jullie routine is.

Mijn hond is loops, mag zij nu nog wel komen?

Ja, jouw hond is ook welkom wanneer zij loops is. Sunny is een teefje.
Meld dit vooraf even, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Welke maatregelen hanteren jullie m.b.t. corona?

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Houd 1,5 m afstand. Wij vragen je om zowel tijdens de kennismaking als bij het brengen/ophalen van jouw hond alleen te komen. Indien dit niet mogelijk is, dient de 2e persoon in de auto te blijven. Wij doen dit om de contacten te beperken.

Als jij of iemand in het gezin ziekte verschijnselen vertoont dan is opvang helaas niet mogelijk. Wij vragen hiervoor jullie begrip.

Wat zijn de DAGTARIEVEN voor jullie diensten?

Dagopvang 49,- 
Dagopvang incl. Logeren 69,- (tot 1 week)
Dagopvang incl. Logeren 49,- (langer dan 1 week)

 

Contact

Get In Touch

Chat openen