ivanca Paardekam
Gediplomeerd hondenoppas

"Het is mijn missie ervoor te zorgen dat jouw hond zich bij mij thuis voelt. Om zodoende in alle rust te kunnen blijven genieten, wanneer jij er (even) niet bent."

Hallo, ik ben Ivanca en ik zorg ervoor dat jouw beste maatje de zorg, liefde en rust krijgt die hij/zij verdient. Ik help dogmoms door tijdelijk de zorg uit handen te nemen voor jouw beste maatje. Het is mijn missie ervoor te zorgen dat jouw hond zich bij mij thuis voelt. Om zodoende in alle rust te kunnen blijven genieten, wanneer jij er
(even) niet bent.  

Wij bieden Exclusieve zorg op maat, afgestemd op de behoeften van jou en je hond. Privé vakantieopvang voor honden in de vorm van een individueel verblijf.

Onze huiselijke hondenopvang is gericht op kleine tot medium honden met een rustig en sociaal karakter. Enkele voorbeelden van rustige hondenrassen waar wij voor zorgen zijn: Basset Hound, King Charles Spaniel, Shih Tzu, Golden retriever, Shiba Inu, Poedel, Maltezer, Teckel, Beagle, Engelse Bulldog, Mopshond, Pekingees, Engelse Cockerspaniel, Pomeriaan en de Corgi.


mIJN OPLEIDINGEN

diploma:
Vakbekwaamheid besluit houders van dieren - honden en katten 

Help jouw overprikkelde hond
om te ontspannen 
NINA VAN TILBEURGH

Workshop snuffeltuin 
Birgitta Geerlings - Wensveen Friends4ever

dank voor je bericht
ik neem spoedig contact
met je op